Hva er prostata?

Av: Naturlig Norge | Publisert: 18. februar 2018 | Prostata


Alle menn er født med en prostatakjertel (blærehalskjertelen), som er plassert under urinblæren og omslutter første del av urinrøret. Prostataens funksjon er å produsere næringsvæske for sædcellene. Når man er ung, er prostatakjertelen på størrelse med en nøtt, men med alderen kan den vokse og bli så stor at den presser på urinrøret.

Tegn til forstørret prostata

Forstørret prostata også kalt benign prostatahyperplasi (BPH) er en alminnelig, godartet tilstand, og kan opptre allerede fra 30-40-årsalderen. De første symptomene kan minne om blærekatarr; plutselig trang til å tisse, hyppig vannlating og en følelse av at blæren aldri er tom. Ofte må man også anstrenge seg for å urinere og urinstrålen er svak og uregelmessig.

Problemer med vannlatingen kan skyldes sykdom. Vi anbefaler at man kontakter sin lege for en grundig undersøkelse for å utelukke alvorlig sykdom.  

Du er ikke alene

Undersøkelser viser at så mange som 50% av menn over 60 år kan ha grader av godartet, forstørret prostata. Forstørret prostata betraktes som en fysiologisk, aldersbetinget tilstand og ofte dessverre som en normal del av aldringsprosessen.

Ta kontroll over blæren!

Nå kan du gjøre noe med plagene, slik at du kan leve et normalt liv. Derfor kan Palmetto ProAktiv være verdt å prøve. Den unike kombinasjon av utvalgte urteekstrakter og viktige vitaminer og mineraler, kan bidra til å opprettholde en sunn prostatafunksjon, og vedlikeholde god blærefunksjon og urinstrøm. Du kan nå prøve Palmetto ProAktiv for en sunn prostata GRATIS i 60 dager. Benytt bestillingskjemaet nederst på siden, og få levering rett hjem!

Relaterte artikler:


Må du løpe ofte på toalettet?

Les mer »

Få første forsendelse GRATIS* i 60 dager, betal kun porto kr 79!
  Felt merket med * er obligatorisk  Har du ennå ikke prøvd Palmetto ProAktiv?

  For at du skal få prøve hva Palmetto ProAktiv kan gjøre for deg, gir vi deg 2 måneders GRATIS* forbruk, direkte levert til din postkasse.
  * Du betaler kun kr 79 i frakt for velkomstpakken. Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder.

  Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer

  Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti