Hva er prostata?

Av: Naturlig Norge | Publisert: 18. februar 2021 | Prostata

Alle menn er født med en prostatakjertel (blærehalskjertelen), som er plassert under urinblæren og omslutter første del av urinrøret. Prostataens funksjon er å produsere næringsvæske for sædcellene. Når man er ung, er prostatakjertelen på størrelse med en nøtt, men med alderen kan den vokse og bli så stor at den presser på urinrøret.

Tegn til forstørret prostata

Forstørret prostata også kalt benign prostatahyperplasi (BPH) er en alminnelig, godartet tilstand, og kan opptre allerede fra 30-40-årsalderen. De første symptomene kan minne om blærekatarr; plutselig trang til å tisse, hyppig vannlating og en følelse av at blæren aldri er tom. Ofte må man også anstrenge seg for å urinere og urinstrålen er svak og uregelmessig. 

Du er ikke alene

Undersøkelser viser at så mange som 50% av menn over 60 år kan ha grader av godartet, forstørret prostata. Forstørret prostata betraktes som en fysiologisk, aldersbetinget tilstand og ofte dessverre som en normal del av aldringsprosessen. Har du prostataproblemer? 

Ta kontroll over blæren!

Behandling av godartet, forstørret prostata tar sikte på å bedre plagene slik at man kan leve et normalt liv. Derfor kan Palmetto ProAktiv være verdt å prøve. Den unike kombinasjon av utvalgte urteekstrakter og viktige vitaminer og mineraler, kan bidra til å opprettholde en sunn prostatafunksjon, og vedlikeholde god blærefunksjon og urinstrøm. Du kan nå prøve Palmetto ProAktiv for en sunn prostata GRATIS i 60 dager. Benytt bestillingskjemaet nederst på siden, og få levering rett hjem!