Om oss

Naturlig Norge AS er en innovativ norsk leverandør av kosttilskudd med en klar visjon: Vi setter kvalitet foran kvantitet! Vi har over 20 års erfaring i bransjen, og vår kjernekompetanse er å sende kosttilskudd av høy kvalitet rett hjem til forbruker.

Rene og naturlige ingredienser

Våre kosttilskudd er basert på rene, naturlige og godt vitenskapelig dokumenterte ingredienser. Vi følger farmasøytisk standard GMP, og alle råvarene blir levert til vår norske produsent (Pharma Tech AS) med mikrobiologisk sertifikat. Når du velger produkter fra Naturlig Norge AS, skal du vite at kosttilskuddene er norskprodusert og norskutviklet, laget av de fineste, reneste og mest naturlige ingrediensene markedet kan tilby.

Kvalitet til fornuftig pris

Å kjøpe kosttilskudd direkte fra oss, innebærer at vi kan holde prisene nede tross høye kvalitetskrav.  Det koster ingenting å bli medlem, og vi tilbyr fleksible leveranser for å tilby å gi deg maksimal frihet og personlig kundeservice. Det er aldri noen bindingstid eller kjøpsforpliktelse knyttet til abonnementet vårt, og vi ønsker at det skal være enkelt å være kunde hos oss.

Vår kundeservice er der for deg

Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 21 08 01 41 alle hverdager kl. 08.00-15.00. Du kan også sende en e-post til post@palmettoproaktiv.no. For å gi deg maksimal frihet, fleksibilitet og topp kundeservice, skreddersyr vi leveringene etter ditt behov. Vår hyggelige kundeservice står parat for å kunne hjelpe deg på best mulig måte, slik at du blir fornøyd.