Slik fikk jeg færre toalettbesøk om natten

Av: Naturlig Norge | Publisert: 23. mars 2021


Johan Hegle fra Kleppe på Jæren slet i mange år med hyppige toalettbesøk om natten. Etter hvert var det oppe i 4-6 ganger per natt. Dette gikk utover nattesøvnen, men heldigvis fant Johan hjelp mot plagene.

– Plagene mine begynte for 13 -14 år siden. Den gang måtte jeg stå opp 1 til 2 ganger om natten. Dette økte på gjennom årene, og etter hvert var jeg oppe i hele 4 til 6 dobesøk om natten. Det ble dårlig med søvn på grunn av dette, forteller Johan.

Toalettbesøk ned til 1 gang per natt

Han begynte med Palmetto Proaktiv tidlig i 2019, og da gikk de nattlige toalettbesøkene ned til 1 gang, av og til 2 ganger per natt. Han forteller at Palmetto ProAktiv gjør underverker for søvnen, og at det har gitt han en bedre hverdag.

Johan Hegle er så fornøyd med resultatene at han nå anbefaler Palmetto ProAktiv til flere venner.

– Palmetto ProAktiv har vært til uvurderlig hjelp for meg, og har gitt meg god søvn. Jeg har anbefalt produktet for flere venner, avslutter Johan.

Palmetto ProAktiv er et kostilskudd med en unik kombinasjon av utvalgte urteekstrakter og viktige vitaminer og mineraler, som kan bidra til å opprettholde en sunn prostatafunksjon, og vedlikeholde god blærefunksjon og urinstrøm.

Ønsker du å prøve Palmetto ProAktiv GRATIS* i 60 dager? Du betaler kun porto på kr 79. Trykk her for å bestille.

Relaterte artikler:


Fakta om prostata

Les mer »

Dette inneholder Palmetto ProAktiv

Les mer »

Få første forsendelse GRATIS* i 60 dager, betal kun porto kr 79!
  Felt merket med * er obligatorisk  Har du ennå ikke prøvd Palmetto ProAktiv?

  For at du skal få prøve hva Palmetto ProAktiv kan gjøre for deg, gir vi deg 2 måneders GRATIS* forbruk, direkte levert til din postkasse.
  * Du betaler kun kr 79 i frakt for velkomstpakken. Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder.

  Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer

  Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti