Dette sier våre kunder

Palmetto ProAktiv er et kostilskudd med en unik kombinasjon av utvalgte urteekstrakter og viktige vitaminer og mineraler, som kan bidra til å opprettholde en sunn prostatafunksjon, og vedlikeholde god blærefunksjon og urinstrøm.

Produktet har tatt Norge med storm siden lanseringen i 2019. Fornøyde kunder forteller oss om at de nå må stå opp sjeldnere om natten for å gå på toalettet.  Dette har gitt mange både bedre nattesøvn og en bedret hverdag. Her kan du lese noen av erfaringene som våre kunder har delt med oss.


Slik fikk jeg færre toalettbesøk om natten

Johan Hegle slet lenge med hyppige toalettbesøk om natten. Det begynte med 1 til 2 ganger, og økte gradvis med årene – til 4 til 6 ganger hver natt. Hjelpen kom i 2019, da han oppdaget Palmetto ProAktiv.

Les mer »

Slutt på toalettbesøk hver natt

Torgeir Torgersen slet med at han måtte stå opp nesten hver natt for å gå på toalettet. Dette førte til at han prøvde Palmetto ProAktiv, og resultatene taler for seg selv.

Les mer »

Få første forsendelse GRATIS* i 60 dager, betal kun porto kr 79!
  Felt merket med * er obligatorisk  Har du ennå ikke prøvd Palmetto ProAktiv?

  For at du skal få prøve hva Palmetto ProAktiv kan gjøre for deg, gir vi deg 2 måneders GRATIS* forbruk, direkte levert til din postkasse.
  * Du betaler kun kr 79 i frakt for velkomstpakken. Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder.

  Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer

  Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti