Slik bruker du Palmetto ProAktiv

Av: Naturlig Norge | Publisert: 1. august 2018 | Palmetto ProAktiv


Bruksanvisning til Palmetto ProAktiv

Vanlig dosering er 2 kapsler per dag. Doseringen kan dobles ved behov. Sink bidrar til normal fruktbarhet og reproduksjonsevne, samt bidrar til å opprettholde normale testosteronnivåer i blodet. Selen bidrar til normal spermatogenese. Vitamin B6 bidrar til å regulere hormonell aktivitet. Les mer om de spesielle ingrediensene i kosttilskuddet Palmetto ProAktiv.

Vær tålmodig

Vi tilråder deg å ta anbefalt dagsdose på 2 kapsler, slik at virkestoffene i Palmetto ProAktiv får mulighet til å gjøre jobben. Hvordan bruken av kosttilskuddet oppleves er helt individuelt, men tilbakemeldingene fra våre kunder er å ha nok tålmodighet, og ta kapslene jevnt og kontinuerlig. Det tar også tid for kroppen å omstille seg, og enkelte kunder velger å ta dobbel dose i en periode.

Tips fra våre kunder

Vi anbefaler å prøve ut påfølgende forsendelse i 4 måneder slik at du får brukt produktet i 6 sammenhengende måneder. Noen velger å fortsette med dobbel dose, mens andre velger å gå ned på dagsdosen for vedlikehold. Dersom du ønsker å fortsette med dobbel dose, gi beskjed til kundeservice så tilpasser vi din neste leveranse!

Palmetto ProAktiv er utviklet og produsert i Norge etter streng farmasøytisk standard (GMP)

Relaterte artikler:


Ofte stilte spørsmål om Palmetto ProAktiv

Les mer »

Få første forsendelse GRATIS* i 60 dager, betal kun porto kr 79!
  Felt merket med * er obligatorisk  Har du ennå ikke prøvd Palmetto ProAktiv?

  For at du skal få prøve hva Palmetto ProAktiv kan gjøre for deg, gir vi deg 2 måneders GRATIS* forbruk, direkte levert til din postkasse.
  * Du betaler kun kr 79 i frakt for velkomstpakken. Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder.

  Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer

  Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti