Hva er spesielt med ingrediensene?

Av: Naturlig Norge | Publisert: 26. oktober 2018 | Palmetto ProAktiv


Ingrediensene i Palmetto ProAktiv

Palmetto ProAktiv er et kosttilskudd med en unik kombinasjon av utvalgte urteekstrakter og essensielle vitaminer og mineraler. Kombinasjonen av ingrediensene er nøye utvalgt for menn, og sammensatt med tanke på en sunn prostata. Vanlig dosering er 2 kapsler per dag, men doseringen kan dobles ved behov. 

Urteekstrakter og oljer

 • GRESSKARKJERNEOLJE
  Gresskarkjerneolje er anerkjent for å kunne hjelpe mot vannlatingsbehov om natten, og er rik på fordelaktig plantefett, kalt fytosteroler. Gresskarkjerneolje inneholder i tillegg jern, sink, kalsium, magnesium og antioksidanter.
  2 kapsler Palmetto ProAktiv inneholder hele 760 mg gresskarkjerneolje.
 • DVERGPALMEEKSTRAKT
  Ekstrakt fra dvergpalme er et historisk kjent naturmiddel som ofte benyttes ved hyppig vannlatingsbehov om natten. Palmetto ProAktiv inneholder konsentrert oljeekstrakt for best mulig opptak.
 • FURUBARKEKSTRAKT
  Furubark er rik på beta-sitosteroler, en variant av de fordelaktige plantefytosteroler. Det foregår mye forskning på potensialet til det gunstige plantefettet.
 • BRENNESLEEKSTRAKT
  Ekstrakt fra brennesle er naturlig rik på vitaminer og mineraler, og har i tillegg et høyt innhold av antioksidanter. Brennesle er en ofte brukt plante med flere gode egenskaper. Palmetto Proaktiv inneholder et effektivt 10:1 ekstrakt.
 • MUIRA PUAMA
  Muira Puama-treet vokser vilt i Amazonasregnskogen, og barken har lenge blitt brukt av urbefolkningen for mannens virilitet. 

Viktige vitaminer og mineraler

 • SINK
  Cellene i prostata har det høyeste nivå av sink i kroppen, og omtales gjerne som mannens mineral. Sink bidrar til normal fruktbarhet og reproduksjonsevne, samt opprettholde normale testosteronnivåer i blodet.
 • VITAMIN B6
  Vitamin B6 er et av de 8 vannløselige B-vitaminene, og bidrar til å regulere hormonell aktivitet. Vitamin B6 bidrar også til å redusere tretthet og utmattelse, samt til en normal funksjon av immunforsvaret.
 • SELEN
  Selen er en sterk antioksidant, og et mineral kroppen må få tilført via kosten. Selen bidrar til normal spermatogenese, og 4 kapsler Palmetto ProAktiv dekker ditt daglige behov.

Palmetto ProAktiv er utviklet og produsert i Norge etter streng farmasøytisk standard (GMP)

Relaterte artikler:


Fakta om prostata

Les mer »

Få første forsendelse GRATIS* i 60 dager, betal kun porto kr 79!
  Felt merket med * er obligatorisk  Har du ennå ikke prøvd Palmetto ProAktiv?

  For at du skal få prøve hva Palmetto ProAktiv kan gjøre for deg, gir vi deg 2 måneders GRATIS* forbruk, direkte levert til din postkasse.
  * Du betaler kun kr 79 i frakt for velkomstpakken. Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder.

  Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer

  Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti