Ofte stilte spørsmål

Av: Naturlig Norge | Publisert: 1. august 2018 | Palmetto ProAktiv


Her finner du de vanligste spørsmål og svar om prostata og Palmetto ProAktiv, samt informasjon om vår fleksible leveringsservice.

Hvordan fungerer abonnementet?

Svar: Det skal være enkelt og greit å handle hos oss. Du får derfor forsendelsene direkte levert i postkassen din, slik at du er sikker på å aldri gå tom for kapsler. Den første forsendelsen blir levert innen 10 dager, og inneholder gratis forbruk for 2 måneder – du betaler kun porto kr 79. Deretter får du levert Palmetto ProAktiv hver 4. måned for kr 792, og vi spanderer alltid portoen!

 • Gratis levering direkte i postkassen
 • Du går aldri tom for kapsler
 • Ingen bindings- eller kjøpsforpliktelse
 • Fleksibel levering, skreddersydd for deg
 • Ingen forhåndsbetaling

Kan jeg tilpasse leveringene?

Svar: Du kan endre leveringene akkurat som du vil. Ta en pause, stopp eller korriger tidsintervallet som du ønsker, vår hyggelige kundeservice hjelper deg på best mulig måte slik at du blir fornøyd. Ring oss på telefon 21 08 01 41 man-fre 08.00-15.00, eller send en mail til post@palmettoproaktiv.no. For å gi deg maksimal frihet, fleksibilitet og topp kundeservice, er det heller ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelse knyttet til abonnementet.

Hva er prostata?

Svar: Prostata er en kjertel (også kalt blærehalskjertel) på størrelse med en kastanje, og finnes bare hos menn. Den ligger like under urinblæren, og kjertelen kan ofte bli forstørret med alderen. Det kan føre til ulike plager i forbindelse med vannlating, og for mange oppleves det som et ubehagelig problem. Oppsøk alltid fastlege ved tegn på forstørret prostata. Les mer her.

Tips til selvhjelp:

 • Unngå å drikke store mengder væske
 • Unngå å drikke rett før du går til sengs
 • Reduser mengden alkohol
 • Kutt ned på kaffe, te, cola eller andre drikker som inneholder koffein
 • Drøft medisinbruken med din fastlege

Hva er spesielt med ingrediensene i Palmetto ProAktiv?

Svar: Palmetto ProAktiv er et kostilskudd med en unik kombinasjon av urterekstrakter og viktige vitaminer og mineraler, som kan bidra til å opprettholde en sunn prostatafunksjon, og vedlikeholde god blærefunksjon og urinstrøm. Kombinasjonen av ingrediensene er nøye utvalgt for menn, og sammensatt med tanke på en sunn prostata. Les mer om ingrediensene.

Hva inneholder Palmetto ProAktiv?

Svar: Anbefalt dagsdose á 2 kapsler, inneholder 760 mg gresskarkjerneolje, 160 mg dvergpalmeekstrakt, 30 mg furubarkekstrakt, 100 mg brennesleekstrakt, 10 mg Muira Puama-ekstrakt, 10 mg sink, 1,4 mg vitamin B5 og 27 µg Selen. Gresskarkjerneolje bidrar til å opprettholde en sunn prostatafunksjon, og vedlikeholder god blærefunksjon og urinstrøm. Mer om ingrediensene.

Hvor lenge og hvor mange tabletter må jeg ta?

Svar: Du får prøve Palmetto ProAktiv i 60 dager helt kostnadsfritt*, ettersom det kan ta tid for kroppen å omstille seg. Vi tilråder deg å ta anbefalt dagsdose på 2 kapsler, slik at virkestoffene i Palmetto ProAktiv får mulighet til å gjøre jobben. Hvordan bruken av kosttilskuddet oppleves er helt individuelt, men tilbakemeldingene fra våre kunder er å ha nok tålmodighet, og ta tablettene jevnt og kontinuerlig.

Tips! Sett Palmetto ProAktiv tilgjengelig og godt synlig. Mange liker å ha boksen fremme på badet eller kjøkkenbenken, slik at de ikke glemmer å ta tablettene.

* Du betaler kun portoavgift på kr 79 på første forsendelse.

Er Palmetto ProAktiv norsk?

Svar: Palmetto ProAktiv er et kosttilskudd som er utviklet og produsert i Norge. Selskapet Pharmatech utenfor Fredrikstad fremstiller Palmetto ProAktiv på deres hypermoderne fabrikk, etter farmasøytisk standard Good Manufacturing Practice (GMP).

Relaterte artikler:


Problemer med vannlatingen?

Les mer »

Må du løpe ofte på toalettet?

Les mer »

Dette inneholder Palmetto ProAktiv

Les mer »

Få første forsendelse GRATIS* i 60 dager, betal kun porto kr 79!
  Felt merket med * er obligatorisk  Har du ennå ikke prøvd Palmetto ProAktiv?

  For at du skal få prøve hva Palmetto ProAktiv kan gjøre for deg, gir vi deg 2 måneders GRATIS* forbruk, direkte levert til din postkasse.
  * Du betaler kun kr 79 i frakt for velkomstpakken. Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder.

  Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer

  Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti